Miercuri 24 Aprilie

„Donezi tu banii mei, mă?”. Gigi Becali a răbufnit după ce a aflat planul lui Edi Iordănescu: „Mă crucesc”


Gigi Becali și Edi Iordănescu au intrat într-un conflict de proporții, deși încă antrenorul este angajat la FCSB.

Edi Iordănescu a anunțat, sâmbătă, că Gigi Becali i-a propus rezilierea unilaterală a contractului, pe care nu vrea să o accepte. Patronul de la FCSB, însă, a susținut contrariul și a transmis că, de fapt, antrenorul a cerut să plece.

Gigi Becali a răbufnit după ce a aflat planul lui Edi Iordănescu

În cadrul aceluiași mesaj postat pe contul personal de Facebook, Edi Iordănescu a anunțat că, dacă Gigi Becali îl va da afară, ceea ce presupune achitarea clauzei de reziliere de 500.000 de euro, va dona banii, plan care l-a făcut pe Gigi Becali să răbufnească.

N-am regretat (n.r. că l-a numit pe Edi Iordănescu), dar acum, după ce văd asta, mă crucesc. Cum adică? Tu intri cu stăpânul clubului în scandal, îl și ameninți și mai și zici că iei tu banii, 500.000, și-i donezi? Păi donezi tu banii mei, mă? Eu i-am scris că așa ceva n-am văzut.

Mă întreb eu acum, după ce ai scris și ai intrat în scandal cu patronul clubului, cum să te mai duci în curte la el? Eu am 64 de ani și nu-mi vine să cred. Eu aș vrea să ia banii pe două luni și să plece”, a declarat Gigi Becali, la Digi Sport Matinal.

Gigi Becali nu vrea să-i achite clauza lui Edi Iordănescu

Gigi Becali a anunțat și că nu vrea să-l demită pe Edi Iordănescu, pentru a nu fie nevoit să îi achite clauza de reziliere.

Eu vin de la biserică acum și-mi pare rău, dar n-ai cum să nu răspunzi la așa ceva. Cum să spună el că dă banii mei la donație? N-o să doneze nici cinci bănuți”, a spus Gigi Becali.

Patronul de la FCSB a anunțat că a fost dispus să ajungă la un consens cu Edi Iordănescu privind despărțirea și i-a propus antrenorului salariile pe noiembrie și decembrie.

Comentarii Facebook