Ce a răspuns Simona Halep când a fost întrebată ”Cu ce rămâi după acest an?”, după eșecul de la Roland Garros 2020


Simona Halep a fost eliminată de la ediția din acest an a openului francez, de Iga Swiatek. 

La final, ea a fost întrebată cu ce rămâne după acest an: ”Sinceră să fiu, după 2020 rămân cu bucuria că am putut să jucăm tenis. M-am bucurat foarte mult de timpul petrecut aici, pe zgura de la Paris. M-am distrat, chiar dacă m-am și plictisit în camera de hotel. A fost minunat să am parte de câteva meciuri pe zgură, iar faptul că am câștigat Roma este cel mai frumos moment din acest an pentru mine (zâmbește).

Când ajung acasă vreau să mă odihnesc, să mă plimb pe străzi pentru că aici am fost foarte plictisită. Voi sta cu familia mea și mă voi bucura de tot timpul liber pe care-l voi avea, pentru că sunt foarte fericită cu modul în care am jucat anul acesta, voi sărbători pentru asta, nu voi ruina totul doar pentru un meci sau două", a spus Simona Halep, conform eurosport.ro.

Cristian Tudor Popescu este de părere că nimeni nu ar fi putut să o învingă pe adversara Simonei Halep în optimile de la Roland Garros 2020, pentru că poloneza Iga Swiatek (locul 53 WTA) a jucat perfect. 

Greu aș găsi să îi reproșez ceva Simonei. În astfel de momente, nicio jucătoare din lume nu îi putea face față Igăi Swiatek. A fost într-o zi de grație. Nu știu când am văzut ultima dată o jucătoare cu un asemenea coeficient de reușită la toate loviturile!

Serviciu excelent, retur agresiv, stresant pentru Simona, lovituri cu dreapta, cu reverul, decisive, la linie, ascuțite. A pus scurte, a simțit când trebuie să rupă ritmul, scurte perfecte, nicio șansă să ajungă Simona la ele. Voleu foarte bine. Tot registrul tenisului a fost ocupat în forță și în precizie de Iga. Nicio portiță nu a avut Simona.

Berdych a spus asta, când a pierdut în 5 seturi, în fața unui francez mult mai slab cotat. Oricând e posibil să întâlnești un jucător mai slab, dar care este în zonă, în transă și nu ai ce să faci, indiferent cum te numești”, a spus CTP. Citește AICI mai departe.

Comentarii Facebook