Miercuri 24 Aprilie

Ce a declarat Reghecampf despre conflictul cu Becali


Laurenţiu Reghecampf a vorbit, marţi, 11 decembrie, despre conflictul care a avut loc la finalul meciului cu Astra Giurgiu.

Antrenorul Stelei, a bătut în retragere după declaraţiile de luni seara când spunea că nu ştie ce mai caută la Steaua, după ce a auzit că patronul Gigi Becali vrea să schimbe anumiţi jucători.

"Există multe păreri, dar acest lucru nu înseamnă că nu ne înţelegem. Nu există vreun conflict sau atmosferă proastă la echipă. Am glumit când am spus că nu mai am ce căuta la echipă. Relaţia noastră este foarte strânsă. Eu doar am zis că nu mă pot pronunţa înainte de ultima etapă despre cine vine şi cine pleacă", a spus Laurenţiu Reghecampf la Sport.ro, potrivit Realitatea.

La finalul meciului Steaua-Astra 2-0, disputat luni, în etapa a 19-a a Ligii I, Laurenţiu Reghecampf lăsa să se înţeleagă că ia în calcul plecarea de la gruparea roş-albastră.

"Probabil am făcut prea multe puncte şi nu ştiu ce mai caut eu aici. Sunt dezamăgit pentru că, indiferent de avans, la echipă trebuie să existe disciplină şi o ierarhie. Nu e vorba despre un conflict cu patronul, dar mă deranjează nişte lucruri despre care voi vorbi cu el. Avem nevoie de ordine şi disciplină. Chiar dacă am discutat, nu trebuia să anunţe numele celor care vor pleca, pentru că mai avem o etapă de jucat", spusese Laurenţiu Reghecampf imediat după meciul Steaua-Astra 2-0.

Comentarii Facebook