Cât primește Ganea dacă este demis de la U Cluj. A luat bani de chirie, dar stă la hotel

 

Cifre din contractul lui Ionel Ganea cu U Cluj au ieșit la iveală la înfățișarea care a avut loc la Tribunalul Comercial Cluj, în dosarul privind insolvența clubului. 

 

Avocatul Marcel Lăzăreanu, reprezintă mai mulţi foşti jucători ai clubului, și cere plata salariilor. ”Am cerut demiterea domnului Mărginean şi invalidarea contractului antrenorului. Am contestat clauzele semnate în cazul unei echipe în insolvenţă”, a declarat Marcel Lăzăreanu. 

 

Clauza de reziliere este mult prea mare, în condiţiile unui club în insolvenţă, iar banii pentru plata chiriei, primiţi în avans, după cum se stipulează în contract, sunt nejustificaţi”, spune Lăzăreanu, conform prosport.ro.

 

Ganea ar urma să primească 100.000 de euro dacă este demis şi a luat deja în avans 40.000 de euro pentru închirierea unei vile de cinci camere, deși stă la hotel. Salariul antrenorului este de 4.000 de euro pe lună.

 

N-am nici măcar un salariu mediu de Liga I. Ei mi-au oferit contractul. Ce vină am eu? Nu ştiu ce are acest domn Lăzăreanu cu mine? Să-şi vadă de treabă şi de fotbaliştii care l-au angajat. N-a avut niciodată rezultate la această echipă. N-a făcut nimic ca fotbalist, decât mizerii. N-am primit bani nde chirie”, a declarat Ganea.

Comentarii Facebook