Sambata 27 Noiembrie

Anamaria Prodan dă în judecată două ziare pentru că nu vor să mai publice informații despre ea


Managerul Anamaria Prodan se află în plin război cu două ziare sportive, Gazeta Sporturilor și ProSport, scandal pornit din cauza unui mesaj postat pe pagina de Facebook a acesteia.

Soția lui Reghe va da în judecată cele două publicații pentru că acestea au decis să nu mai publice nici o informație despre ea.

"Sunt doi ani de când sunt jignită în mod repetat de cele două ziare, dar acum am decis să apelez la justiţie. I-am iertat pe ziariştii care au scris numai invenţii despre mine şi despre soţul meu, începînd cu mafia pariurilor şi terminând cu fotografiile care sugerează că aş fi prostituată", a declarat Anamaria Prodan, vineri, la REALITATEA TV.

Scandalul a pornit din cauza unui mesaj extrem de jignitor postat pe pagina de Facebook a Anamariei Prodan: "ţărănoi băşiţi ce sînteţi!!!! sărăcii mondiale băşite!! Mm şi Bourceanu au fost sufletul petrecerii. Voi hahalerelor chiar dacă vă mai naşteţi de 10 ori nu o să vă distraţi ca noi în veci!!! jeguri umane!!! să vă uitaţi la poze şi să salivaţi!!! după să dea Dumnezeu să muriţi în chin şi în cancer!!!! asta vă doresc!!! şi voi şi familiile voastre!".

Comentarii Facebook