Miercuri 24 Aprilie

Cât costă treningul cu care Gigi Becali se afișează, în ultimele apariții? Este făcut de designerul Casei Regale și are înscrisul „Iisus Hristos biruiește”


Gigi Becali a optat pentru o schimbare radicală în vestimentațiile cu care se afișează, de la începutul anului. Patronul FCSB-ului poartă numai treninguri create de designerul Alexandru Ciucu, iar sumele pe care le achită pentru aceste haine nu sunt de neglijat. 

În toate aparițiile latifundiarului, oamenii au putut observa crucile roșii, alături înscrisul "IC XC NI KA", prezente pe toate hainele complet negre purtate de Gigi Becali, în acest an.

Treningul este brodat cu două cruci, ambele de culoare roșie, și înscrisul în limba greacă "IC XC NI KA", care înseamnă "Iisus Hristos biruiește".

Alexandru Ciucu, care este designer inclusiv pentru Casa Regală, a dezvăluit că pentru personalizarea unui singur trening, latifundiarul din Pipera plătește aproximativ 1.000 de euro.

De asemenea, Ciucu a mai spus că toate ideile aparțin lui Gigi Becali. „Da, a fost ideea lui. Știe toată lumea că este un om religios, cu frică de Dumnezeu. 

Estimativ, cam în jur de 1.000 de euro este treningul", a spus Alexandru Ciucu, potrivit cancan.ro.

„Este un om cu care se lucrează foarte ușor dacă ești un bun profesionist. Dacă știi meseria, el știe ce să ceară. În domeniul hainelor, dânsul este foarte atent la detalii, știe foarte bine ce vrea, atât ca măsuri, cât și ca detalii de design. Țesăturile pentru costumele pe care le alege domnul Becali sunt în asentimentul meu. Dânsul are acest simț al culorilor, al desenelor și, în principal, al măsurii pe care o poartă.

Se lucrează foarte ușor cu el. Eu, de exemplu, nu i-am zis niciodată nea Gigi sau cum mai este apelat pe la televizor. M-am adresat tot timpul cu domnul Becali. Este important să păstrezi acest respect. Cum, de altfel, și el mi se adresează cu domnul Ciucu”, a mai explicat designerul, pentru sursa citată anterior.

Comentarii Facebook