Castigatorii concursului "Spune-ne cea mai frumoasa amintire a ta legata de U Cluj"

 

Concursul lansat in urma cu cateva zile de U Cluj si Stiri de Cluj, constand in 10 bilete la meciul cu Tg. Mures de luni, 2 aprilie, si-a desemnat castigatorii.

Pentru a castiga, cititorii Stiri de Cluj trebuiau sa posteze pe Facebook un mesaj prin care sa spuna cea mai frumoasa amintire a lor legata de U Cluj si sa trimita dupa incheierea voturilor un mail la adresa nagy.reka@stiridecluj.ro cu link-ul stirii si numarul de telefon.

 

Vezi regulamentul AICI.


Vezi lista castigatorilor si cele mai votate mesaje:

1. Iancu Daiana

"Cea mai frumoasa amintire a mea legata de U Cluj a fost anul trecut la meciul de "acasa" de la medias : U- rapid cand U a castigat cu 2-0 iar la sfarsitul meciului un localnic a zis "asa galerie nu o fost niciodata la medias" ! Avea dreptate.. am fost fantastici!!! si suntem!"

2. Razvan Cristea
"Cea mai frumoasa amintire a fost cand a promovat dupa meciul de la Lupeni din 2010 cand dupa meci toti suporteri U cluj au intrat pe gazon si s au rasfirat pe acesta si s au bucurat cu jucatorii conducatorii iar cei de la lupeni parca erau."

3. Baiesi Calin

"Meciul cu brasov de la Alba Iulia!"

4. Marius Crisan

"Una dintre cele mai frumoase amintiri ale mele alaturi de "U" care imi vine in minte este cea de prin 2008 cand o divizionara secunda, CFR Timisoara ne conducea cu 4-0 prin minutul 90. Pe fondul unei imagini apocaliptice cu jumatate de stadion."

5. Kadar Francisc

"Una din amintirile frumoase ca suporter e din 87-88,stadion plin,ploaie torentiala,nici o grija.Doar ca atunci se prelungea meciul si 7 minute pina egala echipa oaspete ;))))

 

6. Tatar Mihaly

"Eram mic si statea in groapa, stiam cand e ziua meciului pentru ca strada prindea viata si ii vedeam cum se adunau pe la blocuri in grupuri restranse ca mai apoi sa porneasca toti deaodata spre stadion, cu fulare cu steaguri. mama nu ma lasa la meci.. dar imi era deajuns sa vad cata dragoste au Clujenii pentru U!"

7. Ciorba Mirela

"Cea mai frumoasa amintire este de cand "U" a promovat din nou in liga1 in 2010"

8. Manica Tudor

"Cea mai frumoasa amintire legata de Universitatea este cu siguranta prima data cand am pasit pe Ion Moina, in urma cu 14-15 ani... De atunci o singura echipa mi-a ramas in suflet. Haide U !"

9. Paul Merloi

"Promovarea in liga 1 .... tricoul prins cu sepsi pe el.... dupa care baia in fantana avram iancu.. tin minte era un delir total!! Unica iubire!!!"

10. Velicanu Alexandru

"Cea mai frumoasa amintire a mea legata de U Cluj este si spun asa recenta, mai precis din 11 Octombrie 2011 atunci cand am fost la primul meci a lui U pe Cluj Arena. M-a impresionat galeria care a sustinut si sustine mereu echipa pana la finalul partidei. Haide U!!!"


Castigatorii sunt asteptati luni, 2 aprilie, la redactia Stiri de Cluj de pe strada Regele Ferdinand nr.12, ap. 2, intre orele 11.00 - 17.00, pentru a ridica biletele, cu actul de identitate.

Comentarii Facebook