Stiri de Cluj te trimite GRATIS la meciul U Cluj- Targu-Mures! Trebuie doar sa ne spui care e cea mai frumoasa amintire cu U CLUJ

 

Stiri de Cluj ofera 10 bilete gratuite la meciul U Cluj - Targu Mures, din data de luni, 2 aprilie. In schimb, trebuie sa scrii pe Facebook cea mai frumoasa amintire a ta legata de U Cluj. Cele mai votate mesaje castiga premiile.

Daca vrei sa fii prezent pe stadion si sa iti sustii echipa favorita la meciul U Cluj - Targu Mures, raspunde la intrebarea "Care este cea mai frumoasa amintire a ta legata de U Cluj?" pe pagina de Facebook STIRI de CLUJ- afacere locala si noi iti dam un bilet GRATUIT.
 
Aduna cat mai multe like-uri la raspunsul tau pana duminica la ora 20.00 si, daca te numeri printre primii 10 clasati, luni poti veni sa iti ridici biletul cu care intri la meci.

Duminica, dupa ora 20.00, trimite-ne un mail la adresa nagy.reka@stiridecluj.ro, cu link-ul de la stire si comentariul tau, iar luni dimineata afli daca esti printre cei zece care merg la meci gratuit. Nu uita sa iti lasi si numarul de telefon ca sa te putem contacta.

Biletele se pot ridica luni, 2 aprilie intre orele 09.00 si 17.00 de la sediul Stiri de Cluj, strada Regele Ferdinand, nr. 12, ap. 2. 

Comentarii Facebook