Când joacă FCSB, CFR Cluj și Sepsi în Conference League: UEFA a anunțat zilele și orele + cine arbitrează


UEFA a stabilit orele meciurilor pe care CFR Cluj, FCSB și Sepsi Sfântu Gheorghe le vor disputa în turul II din Conference League, precum și arbitrii care vor oficia partidele care aprind speranțele europene ale echipelor românești. 

FCSB e echipa din România care deschide „balul” din preliminariile Conference League. Miercuri, 26 iulie, de la ora 20:30, roș-albaștrii dau piept cu CSKA 1948 Sofia, pe stadionul „Vasil Levski” din capitala Bulgariei. Partida va fi oficiată de Luca Pairetto din Italia.

O zi mai târziu, de la ora 20:00, Sepsi evoluează tot în Bulgaria, însă cu CSKA Sofia, pe arena „Bulgarska Armiya”. Olandezul Jochem Kamphuis va oficia partida. În aceeași seară, CFR Cluj primește vizita turcilor de la Adana Demirspor, de la 20:30, într-un meci care va fi oficiat de o brigadă din Azerbaidjan, cu Elchin Masiyev la centru.

Meciurile retur se joacă o săptămână mai târziu, toate în aceeași zi, pe 3 august, în ceea ce se anunță a fi o seară de joi fierbine în fotbalul românesc. De la ora 20:00, FCSB o înfruntă pe CSKA 1948 pe „Arcul de Triumf”, în timp ce, la Sfântu Gheorghe, de la aceeași oră, Sepsi va da piept cu CSKA Sofia.

Ambele partide vor fi oficiate de brigăzi din Albania. Juxhin Xhaja va împărți dreptatea la București, Eldorjan Hamiti e „fluierașul” trimis de UEFA pe Sepsi Arena. De la 21:00, CFR Cluj joacă în „infernul” din Turcia, pe stadionul „Yeni Adana”. Belgianul Nathan Verboomen va arbitra returul „feroviarilor”, scrie GSP.

Comentarii Facebook