Cum a cosit, la Mărișel, fostul fotbalist Ionuț Rada: ”Strici iarba omului” / ”Ce repede crește iarba în urma ta!?” - VIDEO


Fostul fotbalist al CFR Cluj, Ionuț Rada, este un mare promotor al sportului ca mod de viață. El a ajuns pe la Mărișel și a vrut să le arate urmăritorilor cum poți face sport cosind. 

Dacă ajungeți prin astfel de locuri, puteți împrumuta o coasă de la cineva și puteți face puțină mișcare”, a transmis Ionuț Rada.

Problema este că nu e atât de ușor să te ”joci” cu coasa. Sportivul a făcut efort, se vedea pe el, dar de cosit nu prea i-a ieșit. Fanii lui au făcut și glume, dar au și promis să îl învețe. Oamenii s-au amuzat amical și au încercat să îi dea sfaturi fotbalistului, care în cariera lui s-a descurcat bine cu balonul rotund, dar cositul e cu totul alt lucru.

”Ionut, mănâncă vaca în urma brazdei tale! Păi ce facem? Ascuțitul nu este ok, întorci buza tăișului, nu ai control asupra ei în acel mod de ascuțire. Coasa ce caută deasupra ierbii? Ea trebuie să rămâna jos, la sol. Vai vai! Dar voință ai și asta face toți banii”.

”Ce repede crește iarba în urma ta!?”.

”Ionuț, lasă coasa, nu-i pentru tine...”.

”Strici iarba omului!!! Dar totuși felicitări pentru curaj…”.

”Nu ai nicio treabă cu cositul. Dacă ajungi prin Maramureș, scrie-mi și te învăț. Spor!”.

Comentarii Facebook