Campionatul național de Beach volleyball la Cluj-Napoca


În perioada 26-29 iulie va avea loc a 3-a ediție a campionatului național de Beach volleyball. La competiția care se va desfășura pe platoul Sălii Sporturilor Horia Demian, s-au înscris 25 de echipe din Bucureşti, Constanţa, Oradea, Zalău, Arad, Câmpia Turzii şi Cluj-Napoca.

Primele 10 echipe din ţară ca punctaj obţinut în clasamentul Federaţiei Române de Volei sunt înscrise direct în finală, iar celelalte 15 echipe participante rămase vor participa în data de 26 iulie la meciurile de calificare pentru a putea stabili alte 8 echipe care intră în etapa finală.

Evenimentul va fi gratuit pentru public, 100 de locuri fiind organizate în tribune.

Pentru a crea această plajă, la standardele impuse de Federaţia Română de Volei au fost aduse pe platoul Sălii Sporturilor peste 150 de mc de nisip cu o granulaţie specială, potrivită jocului de volei pe nisip” a declarat Costel Moldova-Trif, iniţiatorul competiţei.

Proiectul a fost conceput pentru a le dezvolta clujenilor ideea de a face sport în aer liber, iar în afara orelor în care sunt programate meciurile oficiale, oricine poate veni să joace un meci de beach volleyball, a mai precizat inițiatorul proiectului.

Comentarii Facebook