Miercuri 30 Noiembrie

Campioana este „demolată” după al treilea egal consecutiv. Dan Petrescu semnalează o conspirație împotriva CFR-ului


Antrenorul CFR Cluj s-a arătat vizibil nemulțumit, după ce echipa sa a avut al treilea egal la rând, 1-1 cu Universitatea Craiova, în etapa cu numărul 24 din Liga 1. Perioada dominației vișinii pare să se încheie. Dan Petrescu cu greu își stăpânește emoțiile negative. Antrenorul a acuzat modul în care sunt programate meciurile din Liga 1. Menționăm că marți, pe 8 februarie, CFR Cluj joacă pe teren propriu cu UTA Arad.

Există o conspirație împotriva CFR?

Dan Petrescu face aluzii clare, potrivit cărora data meciurilor este stabilită intenționat împotriva echipei vișinii. 

N-am timp să văd meciul ăsta, eu trebuie să plec acum, pentru că programarea noastră a fost făcută extraordinar. Peste două zile jucăm, le mulțumim celor care ne ajută... și vor să nu mai stăm pe primul loc. Dacă plec cu mașina, nu cu avionul, ajung cu o zi înainte de meci, adică luni. Cum să pui marți meciul, când noi am terminat meciul duminică? Mi se pare penibil că suntem programați marți. N-am timp să mai vorbesc de meciul ăsta. Nu știu când joacă Craiova, dar noi jucăm peste două zile, dacă vi se pare corect", a spus Dan Petrescu, la finalul partidei de la Craiova.

Gruparea din Gruia trece printr-o perioadă foarte grea

Ce mai pot să zic, dacă al treilea meci la rând suntem egalaţi în ultimul minut? Vă daţi seama care este starea mea şi a jucătorilor. S-au schimbat toate. Într-un campionat nu am făcut niciun egal, acum trei meciuri la rând egal şi egalaţi dramatic, în ultimul minut. Craiova a jucat bine, dacă iei per total a meritat egalul, dar nu aveam voie să luăm aşa gol, nu aveam voie să luăm roşu, au fost prea multe greşeli şi plătim greşelile astea”, a mai adăugat Dan Petrescu.

După ce, sâmbătă CFR Cluj a remizat cu Universitatea Craiova, scor 1-1, președintele echipei ardelene, Cristian Balaj, a recunoscut că există întârzieri salariale de mai multe luni. 


Comentarii Facebook