BUTE ar putea rămâne fără revanşă. AFLĂ aici motivul


Lucian Bute ar putea rata revanşa cu Carl Froch. Britanicul este obligat de IBF să lupte cu centura pe masă, cu Adonis Stevenson, până pe 25 februarie.

Pugilistul român este aproape de a pierde şansa la o revanşă cu Froch, în faţa căruia a pierdut centura mondială a categoriei supermijlocie, versiunea IBF, în 25 mai. Revanşa anunţată în data de 16 sau 23 martie va fi anulată, dacă britanicul va lupta cu Stevenson.

"Froch va boxa in noiembrie cu Mack, iar apoi trebuie ca, până pe 25 februarie, să boxeze cu Adonis Stevenson. Ştiu că are deja programată o luptă cu Bute în martie, dar dacă va alege s-o dispute atunci o va face fără centura, care va rămâne liberă", a declarat Yvon Michel, promoterul lui Stevenson,pentru presa din America.

Yvon Michel ar putea fi de acord cu un meci de revanşă pentru Bute, dar cu o singură condiţie: "Le vom permite să boxeze doar dacă vom face un contract prin care câştigătorul e obligat să lupte cu pugilistul meu"

Amintim că, Lucian Bute a pierdut centura mondială la categoria supermijlocie, în 25 mai, 2012, prin KO, în faţa pugilistului britanic, Carl Froch.




Sursa: Realitatea.ro

Comentarii Facebook