Miercuri 24 Aprilie

Boștină, abandonat de Walter la Cluj: ”Mă gîndesc să mă retrag”

 

Gabriel Boștină, jucătorul pentru care Florian Walter l-a dat afară pe Ionuț Badea de la echipă, a fost abandonat de omul de afaceri, care nu l-a dus după el la Petrolul Ploiești.

Mijlocaşului îi expiră luni contractul cu "şepcile roşii".

Într-un intergiu gsp.ro Boștină a fost întrebat daca rămâne cu U Cluj sau pleacă la Petrolul: ”Nu mi s-a propus nimic. De luni voi fi liber de contract şi o să văd ce voi face. Mă gândesc să mă şi retrag. Până la urmă, pot să fac şi altceva să câştig bani.

Sunt chiar primul jucător venit cu Florian Walter (n.red. la U Cluj). Asta e viaţa. Am vorbit cu el la telefon, poate nu mai investeşte la "U", probabil are alte planuri în care nu mă regăsesc. Eu respect deciziile fiecărui om şi nu le judec. Cert este că nu voi mai fi nici la "U", dar nici la Petrolul.

În hîrtii sînt vicepreşedinte până se va schimba acţionariatul. Acum sunt la Cluj să-mi fac bagajele şi să eliberez apartamentul unde am locuit”, a explicat Gabi Boștină într-un interviu Gsp.ro.

Mă gândesc să mă şi retrag. Îmi pare rău, fiindcă fizic aş mai putea să joc liniştit un an, dar în condiţiile astea din România m-am săturat”, a mai spus jucătorul.

Citește tot interviul AICI.

 

U Cluj e pe butuci. Nu mai are bani! Ana Maria Prodan: "Finanţele să-mi deblocheze conturile, că sunt terminată!"

Comentarii Facebook