U Cluj e pe butuci. Nu mai are bani! Ana Maria Prodan: "Finanţele să-mi deblocheze conturile, că sunt terminată!"


Anamaria Prodan a recunoscut că, dacă finanțele nu îi deblochează conturile, U Cluj nu va mai putea juca pe Cluj Arena.

"Întâlnirea din această dimineaţă cu preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, Horea Uioreanu, a fost de bun augur. Chiar dacă a preluat funcţia doar de câteva zile, mi-a arătat că este un om deschis oricărei forme de colaborare cu Universitatea Cluj. Sunt probleme care trebuie preluate şi gestionate, dar deja preşedintele a dispus ca reprezentanţii Cluj Arena, Consiliul Judeţean şi noi să formăm o listă comună de propuneri, prin care echipa poate fi sprijinită.

Una dintre probleme este o datorie de aproximativ 30.000 de euro către Cluj Arena, acesta fiind costul oricărei organizări de meci acasă, incluzând utilităţi, chirie etc. Sper că vom găsi soluţia ideală pentru ambele părţi, pentru că singură nu-mi voi permite să asigur această sumă la fiecare meci de pe teren propriu. Nu vreau să mă gândesc şi nu cred că este o soluţie mutarea echipei în alte părţi, în care chiriile sunt modice, de vreo 1.000 de euro sau chiar locuri în care nu se plăteşte chirie. M-am liniştit puţin după această întâlnire, acum cheia se află la Consiliul Judeţean şi am încredere că ambele părţi vor fi mulţumite", a declarat Ana Maria Prodan pentru Mediafax.

Noul administrator al U Cluj a fost la Finanțe pentru a discuta deblocarea conturilor: "Am fost la Finanţe să-mi deblocheze conturile, că altfel sînt terminată!".

 

Președintele Consiliului Județean Cluj, Horea Uioreanu, a declarat pentru Știri de Cluj că U Cluj trebuie să avhite datoria de 160.000 de lei, dacă vrea să joace pe Cluj Arena.

 

Ana Maria Prodan, primită de Uioreanu: U Cluj are o datorie de 160.000 de lei. Nu începe campionatul fără să fie plătită

Comentarii Facebook