Ana Maria Prodan e paravan la U Cluj. Walter a cesionat acțiunile de la U Cluj lui Ioan Mărginean


Ana Maria Prodan s-a plâns astăzi că banii din drepturile de televizare, care s-ar fi cuvenit echipei Universitatea Cluj au intrat în conturile statului.

De la începutul acestui an și până în prezent, societatea care administrează echipa de fotbal Universitatea Cluj a adunat datorii de patru milioane de lei.

Din aceasta cauză, conturile firmei au fost blocate de catre ANAF, drepturile de televizare, în sumă de două milioane de lei, care s-ar fi cuvenit lui U Cluj, pentru sezonul 2011-2012 intrând în conturile Ministerului de Finante. "Cum există poprire pe cont, banii care a venit de la Liga Profesionistă de Fotbal, în cuantum de două milioane de lei, au intrat în conturile ANAF pentru a acoperi o parte din datoria de patru milioane de lei. De la LPF mai trebuie să intre foarte puțini bani, dar sechestrul va rămâne până la plata integrală a datoriei față de stat", spune un oficial al finanțelor clujene.

Ana Maria Prodan a încercat astăzi, inutil, să îi convingă pe cei de la Direcția de Finanțe Cluj să ridice sechestrul de pe conturile societății. Impresara a recunoscut și situația juridică actuală de la Universitatea Cluj. "Walter a cesionat acțiunile de la U Cluj lui Ioan Mărginean, omul lui de încredere, iar Ana Maria Prodan doar gestionează afacerea până la finalul anului", mai spune sursa citată.

U Cluj e pe butuci. Nu mai are bani! Ana Maria Prodan: "Finanţele să-mi deblocheze conturile, că sunt terminată!"

Comentarii Facebook