Boc, replică dură pentru președintele Ligii Profesioniste de Fotbal, înaintea returului Dinamo – „U” Cluj: „Mai ușor cu pianul pe scări”


Se încing tot mai mult spiritele înaintea returului Dinamo - „U” Cluj, care va avea loc duminică, de la ora 21:00, pe Stadionul „Dinamo”. Nu a fost o săptămână ușoară pentru „studenți” căci contrar așteptărilor „majorității”, „U” a încheiat turul cu un rezultat frumos, moment în care pe toate canalele media, susținătorii Dinamo nu au ezitat să vorbească tranșant despre problema retrogradării acestei echipe.

Nu a rămas indiferent nici primarul Clujului, Emil Boc. Edilul clujean a vorbit deschis despre faptul că alb-negrii sunt favoriți înaintea jocului de duminică. De asemenea, i-a transmis un mesaj tranșant și lui Gino Iorgulescu, președintele Ligii Profesioniste de Fotbal, după ce Iorgulescu a declarat direct că ar fi dezamăgit dacă Dinamo ar pierde barajul cu U Cluj și ar retrograda.

Plecăm favoriți în meciul cu Dinamo, dar nu trebuie să uităm infernul de pe stadion. Acolo totul va depinde de dimensiunea psihologică. Trebuie să avem mintea setată că suntem mai buni, avem un avantaj de două goluri și nu ne lăsăm intimidați și copleșiți. Sunt convins că Lincar știe ce e de făcut și i-am văzut extrem de motivați. Rezultatul poate fi pozitiv sau negativ, dar atitudinea trebui să o vedem întotdeauna. Trebuie să dea tot ce au mai bun pe teren. Asta am văzut în meciul cu Dinamo. Această echipă a înțeles în sfârșit că menirea ei este să ducă Clujul în Liga 1. Acești fotbaliști ar putea intra în istorie. În spatele lor este o istorie de peste 100 de ani. Clujul respiră prin Universitatea”, a spus Emil Boc la Napoca FM, citat de Sportul Clujean.

Boc îi atrage atenția lui Gino Iorgulescu că are obligația de a nu face anumite declarații din „postura în care se află”. 

Am fost supărat pe o declarație a președintelui LPF, Gino Iorgulescu, care a spus că i-ar părea rău dacă Dinamo ar retrograda. Cu tot respectul pe care vi-l port, ca fost fotbalist și președinte al unei instituții importante, mai ușor cu pianul pe scări. Aveți obligația de a nu face astfel de declarații din postura în care vă aflați.

Am respect pentru Dinamo și noi am jucat în Liga a 4-a, am revenit cinstit, curat. Vrem ca acest meci să se joace pe teren, fără niciun fel de influență. Clujul are peste 20.000 de spectatori, ei sunt mai puțin importanți decât cei de la Dinamo?”, a mai declarat Emil Boc, înaintea returului dintre Dinamo și ”U” Cluj.


Comentarii Facebook