Biletele la meciul România - Spania, vândute în 2 ore. E un RECORD

 

Federația Română de Fotbal anunță că biletele la meciul România - Spania s-au vândut într-un timp record, numai 2 ore.

 

Într-un timp record, mai puțin de două ore de la startul procesului de vânzare a biletelor la meciul de pe Cluj Arena, din 27 martie, toate biletele au fost comandate!

 

Sistemul de ticketing prin intermediul căruia se efectuează vânzarea biletelor permite un interval de 24 de ore pentru confirmarea plății comenzii. În cazul în care această confirmare nu este obținută, locurile rezervate din respectiva comandă vor deveni din nou disponibile online, pe bilete.frf.ro și bilete.ro.

 

Dacă toate comenzile vor fi confirmate, estimăm o audiență-record la meciul amical România - Spania, de 28.000 de spectatori, zece la sută dintre locurile arenei din Cluj-Napoca fiind blocate din rațiuni de securitate, conform legislației în vigoare”, precizează FRF.

 

Primarul Emil Boc le-a mulțumit și el suporterilor. ”Repet, noi nu suntem invidioși pe bucureșteni, dimpotrivă. Unii din București ar trebui să înțeleagă că acest oraș, Cluj-Napoca, este partea României, că meciul de fotbal este România - Spania și nu București - Spania și că dacă se joacă la București sau la Cluj este tot România. A juca la Cluj este o mândrie. Am înțeles că s-au vândut biletele la meci în 2 ore. Clujenii și ardelenii au știut să fie buni suporteri și întotdeauna au fost alături de echipa națională.

 

Până la urmă sufletul românismului a început și pornește de la oaza de latinitate care este și a fost pentru eternitate Ardealul. Ar trebui să avem înțelegere unii față de alții și să ne considerăm toți ca parte a României, să nu fim invidioși și să credem că ar fi o pată pe imaginea României să se joace meciul la Cluj”, a spus primarul Emil Boc.

Comentarii Facebook