Biletele de 1 leu de la CFR Cluj sunt legale! Cum au aparut pe piata tichetele de zero lei


Inspectorii de la Protectia Consumatorilor au verificat sistemul de ticheting de la stadionul "Dr. Constantin Radulescu", pentru a vedea daca suporterii au intrat la meciul CFR Cluj - U Cluj cu biletele care au costat zero lei.

Inspectorii au verificat sistemul de intrare in stadion folosind biletele de 150 de lei, de 1 leu dar si de zero lei. "Sistemul le citeste pe cele cu 150 de lei si pe cele de un leu si arata ca s-a intrat cu ele pe stadion, la meci, dar cele de zero lei nu apar in sistem deloc. Am verificat si la calculator codurile de pe bilete si se verifica si cand au intrat persoanele si in cel loc au stat, dar numai in cazul biletelor cu pret, cele cu zero lei nu apar nicaieri", a declarat Mircea Radu, seful Comisariatului Judetean pentru Protectia Consumatorilor (CJPC) Cluj.

"Cele cu zero lei sunt bilete invalide. S-ar parea ca acele bilete au fost tiparite concomitent cu bonurile fiscale si se mai intampla ca sistemul sa dea erori si sa apara aceste bilete cu valoarea de zero lei, care ar trebui sa fie anulate si scoase din circulatie. Ele sunt mentinute, insa, in chioscurile de vanzare a biletelor de la stadion si lasate la mana celor care vand bilete. S-ar putea sa le fi scos din stadion, dar nu exista proba ca s-a intrat cu ele la meci si ca ar fi fost vandute. Niciun suporter nu a putut prezenta un bon din care sa rezulte ca aceste bilete au fost vandute", a mai spus Mircea Radu.

Controlul continua, iar in urmatoarele zile inspectorii de la Protectia Consumatorilor urmeaza sa ii mai audieze pe sefii CFR Cluj.

 

In privinta biletelor de 1 leu, Mircea Radu a spus ca acestea sunt perfect legale si ca nu sunt vandute, ci date ca invitatii. "Aceste bilete tin locul unor invitatii si clubul CFR Cluj achita contravaloarea lor, fiind date cu titlu gratuit diverselor institutii, scoli sau altor apropiati ai clubului", a adaugat Mircea Radu.

 

Suporterii U Cluj au solicitata inainte de meciul returnarea banilor platiti pe bilete, in conditiile in care unii suporteri ai CFR Cluj au intrat la meci cu bilete de 1 leu sau chiar zero lei.

 

Vezi si...

Galeria U Cluj a reclamat CFR Cluj la Protectia Consumatorilor! Suporterii cer returnarea pretului pe bilete VIDEO

Comentarii Facebook