U Cluj - Fortuna Covaci 3-1. Viorel Hizo la prima victorie.

Fortuna Covaci, ultima clasata, a deschis scorul, dar clujenii au revenit impunandu-se clar.

 

Aflata pe locul 5 la sapte puncte distanta de lider, Universitatea incepea partida de azi fara a avea vreo victorie de la inceputul returului, de cand pe banca tehnica a fost adus Viorel Hizo. Un eventual esec in partida de azi ar fi adus cu certitudine mari probleme directorului tehnic al Universitatii, dar si antrenorului Cristi Dulca.

 

Meciul a inceput catastrofal pentru U , inca din minutul 3 echipa oaspete reusind sa inscrie, la o patrundere a lui Lungu, care a sutat din 10 metri.

 

Studentii nu s-au lasat impresionati si au reusit sa intoarca rapid rezultatul. In minutul 28 Machado a fost de neoprit dribland tot ce i-a stat in cale, dupa care a pasat lui Lecic, care din 5 metri a inscris golul egalarii.

 

Sapte minute mai tarziu clujenii iau conducerea prin sutul din careu al lui Popa. Pana la finalul reprizei si oaspetii au mai avut o ocazie , Matache reusind sa opreasca o incursiune a lui Gheju.

 

In minutul 58 U Cluj isi majoreaza avantajul prin golul lui Voican din 16 metri. Cu cincisprezece minute inainte de final Tene primeste al doilea cartonas galben si este eliminat, dar Fortuna nu a avut forta de a profita de aceasta eliminare.

 

Deoarece si celelalte patru echipe aflate in clasament in fata Universitatii au castigat azi, studentii nu au reusit sa recupereze din decalaj, dar se mentin in lupta pentru promovare.

 

La finalul meciului Cristi Dulca declara ca daca vor castiga si urmatoarele doua partide clujenii pot spera din nou la promovare: "A fost un meci pe care l-am castigat fara mari probleme. Aveam nevoie de o victorie. Urmeaza un meci in deplasare si apoi unul acasa pe care, daca le vom castiga, vom intra in carti pentru promovare. Echipele care vin sa joace cu “U” isi dau viata pe teren. Pentru noi este bine ca am obtinut aceasta victorie, dar de acum trebuie sa muncim mai mult”, a spus Dulca.

 

Iata si cele doua echipe care au jucat la baza sportiva Clujana

U Cluj: Matache - Baiano (86 Szilagyi), Bonatti, Basso, Ţene - Acosta, Bucşă, Ad. Popa (90+2 Huvos) - Lecic, Voican, Machado (74 Reinaldo)

Antrenor: Viorel Hizo

Fortuna: Smaranda - Purda, Hecsko, Parfenie (85 B. Steop), Vodiţă - Lungu, C.Străuţ, Trandu, Ad. Ganea (74 Mohamed) - Suciu, Gheju (85 Dîrvaru)

Antrenor: Remus Steop

Comentarii Facebook