CFR Cluj - FC Vaslui 2-0! Paszkany castiga razboiul cu Porumboiu REZUMAT VIDEO

 

Elevii lui Jorge Costa nu s-au lasat influentati de razboiul declaratiilor care a precedat partida si au dat dovada de mai multa stapanire de sine decat cei de la FC Vaslui.

 

Inca din prima repriza, Weldon si compania au jucat mai bine si au avut ocazii mai clare. Bastos a trimis un sut periculos, dar faza nu s-a concretizat in gol, iar Beto a fost schimbat cu Minca, dupa ce a suferit o comotie in urma unui contact dur cu Wesley.

 

Wesley a avut o ocazie buna de a inscrie dintr-o centrare venita de la Zmeu, dar a trecut pe sub minge.

 

In repriza scunda, jucatorii ameblor echipe au intrat mult mai motivati. Wesley a inscris, dar a golul a fost anulat pentru pozitie de off side. La reluare s-a vazut ca jucatorul a primit mingea regulamentar.

 

A urmat o ploaie de cartonase galbene, iar in minutul 70 a avut loc o faza controversata. Sougou a cazut in careu acuzand un fault comis de Balaur si centralul a acordat penalty.

 

Cadu a reusit sa execute bine si a inscris, iar dupa numai 3 minute Weldon a inscris al doilea gol cu capul, dupa o centrare a lui Panin.

 

Finalul a apartinut lui Wesley, care a luptat de unul singur pentru a inscrie macar golul de onoare, dar a fost abandonat de noroc.

Comentarii Facebook