Becali vrea să sărbătorească titlul cu un meci împotriva CFR Cluj


Văzându-se cu 16 puncte în fața ocupantei locului secund în campionat, Astra Ploiești, Gigi Becali vrea să sărbătorească deja titlul cu un meci împotriva CFR Cluj.

Patronul Stelei, Gigi Becali, a declarat că vrea să sărbătorească cel de-al 24-lea titlu al ros-albaștirlor în Ardeal, să îl sărbătorească în Ardeal, "din naţionalism", făcând referire la partida cu CFR Cluj, din etapa a XXVIII-a a Ligii I.

"Chiar dacă ne oprim acum şi nu mai jucăm, ei tot nu pot ajunge la 63 de puncte. O să vedem dacă face vreo echipă 63 de puncte. Nu mă mai interesează, sunt foarte relaxat acum. Problema e cum gestionăm pentru suporteri, ca ei să fie încântaţi, să le cânte inima. Mă refer la aniversarea titlului, la evenimentele pe care le vom face, pentru că vrem în Ardeal să se vadă că în România Steaua este simbolul şi românii câştigă, că este echipă numai cu jucători români şi că în România câştigă Steaua. Vrem să facem în Ardeal câştigarea titlului 24 şi vrem să facem apoi şi în Ştefan cel Mare - Groapă. Facem o aniversare în Ardeal, pe piept cu tricolorul României, cu harta României direct în Ardeal. Universitatea Cluj a pus tricolorul, iar noi punem şi harta. Artificii în Ardeal şi apoi în Groapă Ştefan, să urle câinii, să facă ca turbaţii când vor vedea artificii în jur", a spus Becali, conform realitatea.net.

Gigi Becali a afirmat că CFR Cluj nu va mai lua vreodată titlul în România. "Suporterii au o sete de titlu şi trebuie să se descătuşeze acum. Mai întâi o facem din naţionalism, în Ardeal, ca să le dăm peste bot, că niciodată nu vor mai lua în România titlul. Niciodată, în viaţa lor, ei nu vor mai lua titlul, eu nu îi las. În România numai românii iau titlul. Iar câinii vor urla că numai «Steluţa», acolo, campioană, campioană, campioană, campioană. Cu ţiganii nu mai am treabă, ei sunt cuminţi, nu ai treabă cu ei", a completat Becali.

Comentarii Facebook