Bărbatul care a întrerupt cu toporul în mână un meci de fotbal la Răscruci, cercetat de Poliție

 

Bărbatul din localitatea Răscruci, care a întrerupt cu toporul în mână un meci de fotbal din divizia județeană, este cercetat de Poliție pentru săvârşirea infracţiunii de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

 

La data de 9 aprilie 2013, poliţiştii Postului de Poliţie Bonțida s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că la data de 7 aprilie 2013 a avut loc un meci de fotbal între echipele Borşa şi Arieşul Mihai-Viteazu pe terenul de fotbal din localitatea Răscruci, în cadrul campionatului judeţean de fotbal.

 

Cu ocazia desfăşurării meciului, mingea de joc a ajuns pe acoperişul unui imobil situat în imediata apropiere a terenului. Proprietarul imobilului, G. IMRE de 23 ani, din Răscruci, a avut discuții în contradictoriu cu jucătorii de fotbal, refuzând să restituie mingea după care a a pătruns pe terenul de fotbal cu un topor în mână”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj, Anca Purdea.

 

Bărbatul este cercetat penal pentru săvârşirea infracţiunii de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice. De asemenea, organizatorul meciului de fotbal a fost amendat deoarece nu a anunțat Postul de Poliţie Răscruci despre meciul organizat pe terenul din localitatea Răscruci.

 

Moment INCREDIBIL într-un meci de fotbal din județul Cluj. Un bărbat a intrat cu securea pe teren

Comentarii Facebook