Becali e salvat din pușcărie de finul său. patronul stelist va lucra pentru Gică Hagi



Gigi Becali a reușit să scape de pușcărie, cel puțin în timpul zilei, acestuia fiindu-i acceptată cererea pentru executarea pedepsei în regim deschis la Penitenciarul Poarta Albă. În ajutprul acestuia a sărit chiar finul său, Gică Hagi, care i-a oferit un post la Viitorul Constanța.

Conform surselor FANATIK, Viitorul Constanţa a făcut o cerere către penitenciar prin care a solicitat ca persoanele cu bogate cunoştinţe în fotbal să poată fi angajate în cadrul clubului. Solicitarea grupării condusă de “Rege” a fost acceptată fără probleme, astfel că, în numai cîteva zile, Gigi va putea începe munca la Viitorul!

Becali va deține postul de consilier pe probleme de fotbal și, deșiva fi însoțit de un paznic la sediul clubului, acesta nu va fi păzit în timpul activității sale.

Drept răsplată, patronul stelist vrea să se ocupe de toate cheltuielile Viitorului, pe care vrea să o transforme în noua ”Steluță” a ligii I.

"Hagi m-a eliberat! O să facem o echipă tare. Steluţa nu va fi ca Steaua, dar să vedeţi ce jucători îi aduc! Mă voi implica total”, le-a spus Gigi apropiaţilor.

Este adevărat că am trimis acele documente şi am primit un răspuns pozitiv din partea Penitenciarului. Însă, cei de la Poarta Albă, conform legii, ne-au cerut ca, pe lîngă domnul Becali, să angajăm şi alţi deţinuţi. Toţi vor avea salarii, însă nu vi le pot face publice. Nu puteam să-l aducem doar pe domnul Becali. Dînsul va lucra la un sector de la baza noastră”, a Paul Peniu, președintele Academiei Gheorghe Hagi, pentru FANATIK.

Comentarii Facebook