Jaqueline Cristian performanță uriașă la Transylvania Open. E prima ei semifinală - FOTO


Jaqueline Cristian a ajuns în semifinala Transylvania Open, după o victorie excelentă contra Anastasijei Sevastova. 6-3, 7-5.

A fost o altă evoluție la un nivel foarte ridicat al lui Jaqueline, care a continuat tenisul bun arătat cu o zi înainte, în victoria cu Clara Tauson. Jaq a fost foarte concentrată, a ales mai mereu soluțiile corecte, foarte exactă și echilibrată în atac și defensivă și a contracarat inspirată încercările Sevastovei de a-i rupe cu scurte ritmul din spatele terenului.

Jaq a condus încă din start, iar singurul moment dificil pentru ea în acest meci a fost de la scorul de 5-3 în setul doi, când a servit pentru meci. De la acest scor, Cristian s-a văzut prinsă din urmă, egalată și având de salvat trei mingi de break consecutive la 5-5. În fața acestei provocari, Jaqueline a raspuns prompt și impecabil: a salvat cele trei mingi de break – toate, câștigându-și punctele, a trecut din nou în avantaj iar la 6-5 a aruncat tot ce a avut mai bun înspre Sevastova pentru a închide în două seturi.

Sunt foarte fericită că pot să arăt acest tenis în fața fanilor. Am încercat să mă focusez pe mine și pe jocul meu, știu că e o adversară cu multă experiență, dar am încercat să nu mă uit dincolo de fileu, să fac ce știu mai bine, să mă bucur că sunt pe teren și să termin meciul împăcată, indiferent de rezultat”, a spus sportiva.

Aceasta este prima semifinală WTA pe care Cristian o joacă din iulie 2023 încoace (Praga) și va urca până pe locul 70 (cel puțin) începând de luni. De asemenea, devine a treia jucătoare din România, după Simona Halep și Gabriela Ruse, care se califică în semifinalele Transylvania Open.

Ea va juca în penultimul act al turneului cu românca Ana Bogdan. În cealaltă semifinală, Harriet Dart va juca cu câștigătoare dintre Karolina Pliskova și Sara Errani.

WhatsApp Image 2024-02-09 at 17.56.38 (1).jpegWhatsApp Image 2024-02-09 at 17.56.38.jpegWhatsApp Image 2024-02-09 at 17.56.37 (1).jpegWhatsApp Image 2024-02-09 at 17.56.37.jpeg

Comentarii Facebook