Anunț BOMBĂ în cazul ”Dosarul Transferurilor”. Vezi ce au decis judecătorii


Curtea de Apel București a hotărât să amâne din nou pronunțarea sentinței în cazul Dosarul Transferurilor, care a avut până acum 67 de termene, până la data de 4 martie.

Potrivit fostului avocat LPF, Cătălin Ciubota, judecătorii mai pot cere încă odată mai mult timp pentru a pronunța sentința.

"In procesul de luare a unei decizii, oricine poate inchide dezbaterile, poate amana pronuntarea, doar in momentul in care considera ca nu este pe deplin lamurit. Este in prerogativa acestora sa amane pronuntarea pana cand cred ca aunt pe deplin lamuriti. A fost o solutie pe care completul si-a asumat-o. Data fiind complexitatea cauzei, este o decizie normala. Nu este o decizie usor de luat. De principiu este posibila o noua amanare. Este o prerogativa a judecatorului", a avocatul Catalin Ciobota la Sport Total FM.

Reprezentanții Curții de Apel București au anunțat că sentința va fi pronunțată în 4 martie, la ora 14.00, în cadrul unei ședințe publice.

"Amanarea se datoreaza nevoii completului de judecata de a mai delibera", a explicat sefa Biroului de Presa de la Curtea de Apel.

Comentarii Facebook