Miercuri 24 Aprilie

Antrenorul echipei U Mobitelco, Marcel Tenter: Vom incerca sa etalam cel mai bun joc pe care il putem face

Antrenorul echipei U Mobitelco, Marcel Tenter, crede ca meciul cinci al finalei campionatului national de baschet este important, dar trebuie tratat ca oricare altul.

 

"Meciul 5 este unul important, dar trebuie sa-l tratam normal, ca pe oricare altul. Aceasta este atmosfera pe care incerc s-o impun in sanul echipei. Trebuie sa ramanem concentrati si sa incercam sa ne facem jocul obisnuit, mai ales in faza defensiva. Suntem optimisti, insa trebuie sa fim precauti. Vom incerca sa etalam la Ploiesti cel mai bun joc pe care il putem face. Nu avem nicio problema in lot, toti jucatorii sunt valizi", a declarat Marcel Tenter, citat de site-ul oficial al echipei, u-mobitelco.ro.

 

Antrenorul clujenilor sustine ca membrii echipei nu se gandesc prea mult la faptul ca sunt doar la un meci de titlu. "Sigur nu va fi un meci usor, ploiestenii sunt dornici sa castige fiind ultima lor sansa, dar la fel de dornici suntem si noi", a mai spus Marcel Tenter.

 

Meciul cinci al finalei campionatului national de baschet, CSU Ploiesti-U Mobitelco, se desfasoara sambata, 28 mai, de la ora 18.30, la Ploiesti. Dupa primele patru meciuri, scorul este 3-1 in favoarea clujenilor.

Comentarii Facebook