Ecran gigant pe platoul Salii Sporturilor pentru suporterii care vor sa vada sambata meciul CSU Ploiesti-U Mobitelco

Conducerea echipei U Mobitelco a anuntat ca un ecran mare cu leduri va fi amplasat sambata pe platoul din fata Salii Sporturilor.

 

Ecranul este destinat suporterilor echipei U Mobitelco, astfel incat fanii sa poata urmari impreuna meciul la sfarsitul caruia baschetbalistii clujeni ar putea deveni campionii Romaniei.

 

"Nu pot sa estimez cati suporteri vor veni sa vada meciul in fata Salii Sporturilor, dar imi doresc sa vina multi pentru ca stiu ca suntem iubiti si e frumos sa vada meciul impreuna. Speram ca si vremea sa tina cu noi", a declarat Mircea Cristescu, presedintele executiv al clubului.

 

De asemenea, conducerea clubului pune la dispozitia suporterilor care vor sa merga la Ploiesti un autocar de 50 de locuri. Aceasta va pleca in ziua meciului la ora 9.00 din fata Salii Sporturilor.

 

Meciul cinci al finalei campionatului national de baschet, CSU Ploiesti-U Mobitelco, se desfasoara sambata, 28 mai, de la ora 18.30, la Ploiesti. Dupa primele patru meciuri, scorul este 3-1 in favoarea clujenilor.

Comentarii Facebook