Duminica 28 Aprilie

Claudiu Niculescu: Vreau sa vad Universitatea Cluj in cupele europene

Atacantul Universitatii Cluj, Claudiu Niculescu, isi doreste in urmatorul sezon un titlu sau o calificare in cupele europene pentru echipa.

 

"In pregatirea de iarna spuneam ca U are o echipa puternica, care poate termina in primele 10 fara probleme. Nu m-am inselat si sper sa nu ma insel nici acum cand spun ca ne putem atinge obiectivele si in campionatul urmator. Cu inca 2-3 jucatori de valoare se poate. Eu imi doresc foarte mult ca atunci cand ma voi retrage, la finalul campionatului urmator – imi vine foarte greu sa spun asta – U sa fie calificata intr-o cupa europeana sau sa castige un trofeu. Vreau sa vad Universitatea in cupele europene", a declarat golgheterul "studentilor", intr-un interviu acordat site-ului oficial al echipei, universitateacluj.ro.

 

Claudiu Niculescu crede ca suporterii Universitatii merita astfel de rezultate: "Acesti suporteri minunati ai Universitatii merita din plin o calificare in Europa si chiar un trofeu. Sezonul asta a fost al suporterilor, fara ei nu am fi reusit sa ne clasam pe locul 8".

 

Atacantul care a inscris 13 goluri in sezonul recent incheiat pentru U Cluj spune ca isi doreste sa marcheze mai multe, dar ca cel mai important este ca echipa sa-si indeplineasca obiectivele, adica clasarea pe primele patru locuri. "Am reusit sa am o evolutie destul de buna, desi niciodata nu sunt multumit de mine, pentru ca pot mult mai mult mereu, asta imi spun", sustine Niculescu.

Comentarii Facebook