Andrea Mandorlini a răbufnit la finalul meciului FCSB – CFR Cluj 1-0: „Arbitrul a decis câștigătoarea!”


FCSB a câștigat derby-ul cu CFR Cluj, scor 1-0, și a ajuns la patru victorii consecutive în SuperLiga. Andrea Mandorlini, antrenorul lui CFR Cluj, a făcut o adevărată criză de nervi la finalul meciului și este de părere că FCSB nu ar fi câștigat partida din runda a 4-a din Superliga fără ajutorul arbitrajului.

„Arbitrul a decis partida, nu Steaua. Nu am pierdut acest meci, arbitrul a decis câștigătoarea, A fost penalty la Dawa, și-a îndepărtat mâna de corp și a fost henț. Penalty-ul lor a fost inexistent. Complimente pentru ei, dar eu cred că arbitrul a decis acest meci. Noi am avut primul penalty pe care trebuia să îl acorde. Sunt episoade care decid aceste jocuri.

Nu știu de ce nu a dat penalty și pentru noi când mâna era atât de îndepărtată de corp. A fost mai obosiți decât ei, am pierdut multă energie cu Adana. Eu cred că meciul nu a fost decis de jucători ci de altcineva.

Suntem triști și nervoși pentru că la meciurile importante VAR-ul trebuie să ajute. AU făcut acest sistem ca să fie folositor arbitrilor, să meargă să vadă faza”, a spus Andrea Mandorlini la finalul meciului FCSB – CFR Cluj 1-0.

După înfrângerea cu FCSB, CFR Cluj a rămas cu 7 puncte, la egalitate cu Sepsi OSK, însă echipa din Sfântu Gheorghe are un meci în minus. Formația lui Andrea Mandorlini este pe locul patru, la un punct în fața lui Farul Constanța și Hermannstadt.

Comentarii Facebook