U Cluj – Dinamo București 1-1. Toni Petrea a vorbit despre zvonurile care îl dau plecat de la „U”: „Am rămas uimit”


Meciul dintre U Cluj și Dinamo București s-a disputat sâmbătă seară, în cadrul etapei a patra din Superliga, pe Stadionul „Gaz Metan” din Mediaș și s-a încheiat la egalitate, scor 1-1. Toni Petrea a tras concluziile după remiza înregistrată de U și a vorbit despre zvonurile care îl dau plecat de la Șepcile Roșii.

Toni Petrea a lăsat să se înțeleagă că are așteptări mai mari de la echipa sa și a dezvăluit că obiectivul pentru sezonul 2023-2024 este calificarea pe unul dintre locurile 7-9.

„Am pierdut două puncte, le-am scăpat printre degete. Am jucat destul de bine în prima repriză, iar repriza a doua ne-a aparținut în totalitate. Am reușit să egalăm, dar am suferit la finalizare. Am pus presiune pe adversar, am avut ocazii, dar trebuie să fim mai concentrați la finalizare. 

Trebuie să înțeleagă că sunt la U Cluj și aici se dorește altceva, se dorește performanță. Obiectivul stabilit este de 7-9, e un obiectiv normal și îndrăzneț. Trebuie să înțeleagă că trebuie să fim un grup, o echipă. Nu mai joacă numele sau trofeele câștigate, aici trebuie să facem un grup care să câștige jocurile.

Nu e niciun meci ușor, ușor ți-l faci tu prin ceea ce faci în teren. Uneori nu ai șansă, dar e important ca la final toată lumea să fie conștientă că a dat totul. Nu poți să câștigi toate meciurile, dar trebuie să arăți atitudine”, a declarat Toni Petrea.

Antrenorul susține că oficialii formației din Cluj-Napoca i-au garantat că nu au de gând să renunțe la serviciile sale: „Am rămas uimit de ceea ce am auzit, așa mi-au spus și ei că ai rămas uimiți și consternați de ceea ce s-a scris. (Ați primit un ultimatum?) Nu, se dorește ca echipa să joace, să câștige jocurile și să ne îndeplinim obiectivul”, a mai spus Toni Petrea, potrivit prosport.ro.

Comentarii Facebook