Andone a castigat duelul cu Stoichita. Rapid a umilit Steaua cu 5 - 1

 

Ioan Andone a declarat la finalul "macelului" administrat Stelei ca meritul pentru victoria de rasunet apartine jucatorilor. El a castigat duelul cu Mihai Stoichita si a reusit sa isi motiveze mai bine jucatorii.


Antrenorul gruparii de sub poidul Grant a spus cum a reusit sa ii motiveze pe jucatori. "A fost o seara in cinstea lui nea Sandu. A fost un joc bun in prima repriza. Le-am spus baietilor ca au valoare si ca se poate si trebuie sa creada in sansele lor. Am pierdut puncte nemeritate pana acum. Nu ne gandim la Europa League, ne gandim la urmatorul meci. Ma bucura ca s-a umplut iarasi stadionul. Meritul este al jucatorilor, care m-au inteles foarte repede", a declarat Ioan Andone.

 

Mihai Stoichita a iesit sifonat din acest duel si zilele lui la Steaua ar putea fi numarate, diupa ce patronul echipei, Gigi Becali, a parasit stadionul la scorul de 4 - 1. Stoichita a declarat ca a trait cea mai mare umilinta din cariera de antrenor.

"Uneori se mai intampla si asa ceva. Am trait cea mai mare umilinta. Am avut actiuni de poarta, dar naivitatile din aparare ne-au costat. Rapid a lasat impresia ca putea marca la orice faza. E doar un meci pierdut, dar intr-un mod neonorabil. Tot ce s-a intamplat in aceasta saptamana la Rapid i-a motivat. Il felicit pe Andone. Este ingrijorator modul in care unii dintre jucatori s-au prezentat in aceasta seara. Jelev nu se completeaza bine cu Tudose si pare ca Parpas devine indispensabil. Nu am avut alte solutii si nu puteam face alte scamatorii fotbalistice. Acest scor nu este pentru noi o catastrofa, o umilinta este, dar nu o catrastofa. Asta este, ne simtim umiliti, vom lasa capul jos saptamana asta. Am pierdut jucand. Ne cerem scuze suporterilor", s-a justificat Stoichita.

Comentarii Facebook