Sabau: CFR Cluj e o echipa buna, printre favoritele la castigarea campionatului

 

Ioan Ovidiu Sabau a declarat ca elevii sai sunt gata sa infrunte CFR Cluj, in meciul de luni seara, de pe stadionul din Timisoara. Antrenorul crede ca echipa clujeana este printre favoritele la castigarea titlului din Liga 1.


"Din punct de vedere al lotului, am doua absente, Winston Parks si Mera. Ceilalti jucatori sunt apti, pregatiti pentru a castiga acest joc. A fost o saptamana foarte buna incheiata cu un joc scoala si din ce mi se pare am vazut o echipa care este pregatita sa castige. Cel mai important este sa castigam acest joc si sa jucam cu multa ambitie", a declarat Sabau, citat de Prosport.

Antrenorul timisorenilor sustine ca jucatorii trebuie sa fie infometati dupa rezultate mari si performanta. "S-a inteles ce se doreste si nu mai avem voie sa mai avem scuze, trebuie sa fim o echipa care stie sa joace astfel de jocuri, a aratat in meciuri mult mai grele decat cel cu CFR. Va trebui sa existe o mai mare foame de rezultate si de performante in urmatoarele sapte jocuri care au ramas", completeaza Sabau.

Sabau sustine ca in poarta il va folosi pe Taborda. "M-am gandit foarte mult la Pantilimon. Am vrut sa-l ajut foarte mult, pentru ca vad in el un portar de prespectiva, cu reale calitati, un portar de echipa nationala. Am considerat ca la varsta lui cand i se intinde o mana va sti sa aprecieze si sa intre foarte motivat in teren. Sunt greseli pe care Pantilimon le-a facut, eu riscuri nu mai pot sa-mi asum. imi pare rau pentru ca este un jucator tanar, dar in momentul de fata va apara Taborda. Am fost foarte multumit de Taborda. Am incercat sa le dau meciuri la amandoi", a adaugat antrenorul.

Sabau sustine ca echipa clujeana are valoare mare si ca lotul este numeros, asa ca oricand pot face modificari in echipa, in cazul in care acest lucru se impune, "Orice jucator iese poate fi inlocuit. Inseamna ca sunt de valori apropiate. E o echipa buna, printre favoritele la castigarea campionatului. Si Vasluiul, Urziceniul, sunt 7-8 echipe", a mai spus Sabau.

Antrenorul de la Timisoara a vorbit si despre valoarea campionatului si a spus ca aceasta a crescut considerabil. "Campionatul a crescut foarte mult, este destul de greu. si jucatorii care se intorc la noi au probleme de acomodare, de ritm. Se investeste, tactic se lucreaza foarte mult", a incheiat Ioan Ovidiu Sabau.

Comentarii Facebook