George Copos jubileaza dupa ce Rapid a umilit Steaua. Gigi Becali invoca Divinitatea si promite ca va reface echipa


Patronii celor doua grupari s-au lansat in declaratii care mai de care mai "exaltate" in urma partidei care s-a terminat cu scorul catastrifal de 5 - 1 in favoarea Rapidului.

George Copos a fost de neoprit si a declarat ca se felicita ca l-a adus pe Andone la echipa. "O nimica toata, i-am macelarit. Asta seara a fost un super Rapid, o super galerie si un super antrenor. Ma felicit ca l-am adus pe Andone. Intram in istoria Rapidului. Este numai meritul lui Andone, e un antrenor mare, chiar imens si trebuia sa-l aduc in iarna. Sper sa ne calificam in Europa si chiar daca nu ne va califica va ramane la Rapid", a completat Copos, care se pare ca a uitat de declaratiile in care anunta ca vrea sa vanda Rapidul.

De cealalta parte, Gigi Becali a plecat de la stadion in momentul in care scorul a ajuns la 4 - 1. "Am plecat acum, pentru ca nu mai aveam ce sa vad si n-am mai suportat umilinta. Am luat patru goluri in 35 de minute, iar noi pana acum n-am avut nici macar un corner. A fost pac-pac-pac si gata, ne-au terminat. N-am avut timp nici sa intre in mine putina adrenalina. A fost o ciuruiala rapida. Nu am ce masuri sa iau, asta este. Acum o sa ma rog sa bata maine CFR la Timisoara, ca sa nu pierdem locul al doilea. Nu vreau sa ma mai imbolnavesc in fotbal. Mai bine ca a fost asa in acest meci, ca daca ar fi fost egal pana spre final si am fi primit atunci gol, era mai rau", a spus Becali in momentul in care a plecat de la stadion.

Finantatorul Stelei si-a nuantat declaratia si a adaugat ca Divinitatea i-a ajutat echipa de multe ori, dar ca acum si-a intors fata de la el. Gigi Becali a adaugat ca echipa va fi reconstruita in vara.

"A fost Dumnezeu cu noi. Ne-a dat Dumnezeu cate un gol in minutul 92, 94, 97. E problema noastra ca nu avem echipa. Din vara o sa vedem cine o sa ramana, cine o sa plece. Trebuie sa reconstruim echipa. Ne trebuie 7-8 milioane sa investim in vara. Altfel, nu se poate. Am vorbit si cu "actionarii", trebuie neapsrat sa bagam bani in echipa. Eu vreau sa fiu mandru ca sunt suporterul Stelei. Pana acum m-a adus valul. Celor care n-au valoare de Steaua le voi spune: "bai tata, mergeti la echipa a doua, la echipa a treia sau plecati unde vreti voi. Nu ne jucam de-a Steaua". Pe cine mai vad eu in echipa? Pe Tatarusanu, pe Emeghara, pe Nicolita si o sa-i pun numele pe temelie. Cand o sa fac noua constructie o sa scrie pe temelie "Nicolita". Pe Tanase il trimit la "bomba" lui sexy. Nu mai am incredere in el. Eu l-am luat de gura altuia", a precizat Gigi Becali.

Comentarii Facebook