Ana Bogdan a învins la Transylvania Open și a spus că iubește Clujul: Este turneul meu de suflet - FOTO


Ana Bogdan a câștigat meciul cu Victoriya Tomova (6-4, 6-1) și a legat a șasea victorie consecutivă, după trofeul câștigat în urmă cu câteva săptămâni la Parma (WTA 125K).

Următoarea adversară a Anei Bogdan va fi Nikola Bartunkova, jucătoarea de 17 ani din Cehia, clasată pe locul 289 WTA,  care a reușit surpriza în primul tur, eliminând-o pe Dayana Yastremska.

Ana Bogdan a spus că se simte excelent la Cluj, fiind aici alături de sora ei. 

Pentru mine, Transylvania Open e cel mai bun turneu WTA 250 din lume. Este turneul meu de suflet, are o semnificație specială pentru mine, pentru că joc acasă. Iubesc acest loc, iubesc acest teren, iar asta îmi dă și multă energie să joc cât mai bine”.

Față de anul trecut, când a ieșit din primul tur, are acum o altă stare de spirit. „Sunt bine, sunt liniștită, sunt fericită în fiecare zi, mă bucur că am oamenii cei mai importanți lângă mine. Anul trecut am venit cu alt vibe, poate eram și mai obosită, veneam după meciuri grele. Acum mă simt mai bine și mă bucur de fiecare zi aici. Îmi place foarte mult să îi văd și pe sora mea și pe prietenul meu în tribună. Pentru mine înseamnă extrem de mult, mă bucur să îi văd acolo, îmi dau o energie bună. Azi chiar i-am văzut zâmbind în tribună, mă făceau și pe mine să zâmbesc, dar a trebuit să mă abțin și să mă concentrez la joc”, a  spus Ana Bogdan.

Comentarii Facebook