Alin Minteuan, numit antrenor oficial la CFR Cluj - VIDEO

 

Alin Minteuan a fost numit antrenor oficial la CFR Cluj, dupa ce patronul Arpad Paszkany nu a reusit sa se inteleaga cu niciunul dintre tehnicienii care au vrut sa preia echipa.

 

"Am facut alegerea potrivita. Niciun alt antrenor nu ar fi fost cu mintea si cu sufletul la CFR asa cum este Alin. Cunoaste mai bine ca oricine jucatorii si este un clujean get-beget, crescut de clubul nostru. intotdeauna am visat sa avem un tehnician pe banca care sa fie CFR-ist adevarat. La fel ca la Barcelona. Ne propunem sa avem si noi intr-o zi un antrenor crescut la noi si sase jucatori titulari din propria pepiniera. Sper sa inceapa o noua era Ferguson la CFR si Minteuan sa ramana cat mai multi ani.

Nu conteaza nationalitatea la noi. Nu am schimbat politica. Vrem sa revitalizam spiritul de luptator pe care-l avea echipa in trecut. Pe Nicoara l-am remarcat cu totii inca de la primul meci impotriva noastra. Ulterior, l-am monitorizat inca 5-6 meciuri. Pe Maftei il stie toata lumea, nu mai are nevoie de nicio prezentare.

Lui Culio i-am spus personal sa mai astepte pana la vara. Atunci cluburile mari sunt cele mai active pe piata de transferuri. in iarna nu prea achizitioneaza jucatori. Daca reuseste sa joace la fel de bine din retur, are toate sansele sa faca un pas mare in cariera. Traore este in aceeasi situatie
", a declarat Arpad Paszkany, patronul CFR Cluj.

Comentarii Facebook