Alertă cu bombă pe stadionul CFR Cluj. A fost descoperit un dispozitiv suspect ”plantat” în sectorul U Cluj


O persoană necunoscută anunțat că este o bombă pe stadionul CFR Cluj.

Pirotehniștii au intervenit la stadion și caută să vadă dacă alerta se confirmă. Aceste probleme apar pe fondul tensiunilor iscate de decizia clubului CFR Cluj de a nu permite accesul pe stadion al suporterilor U Cluj care au obiecte vestimentare cu însemnele echipei.

Dorim să transmitem suporterilor că, din motive de securitate, și pentru o bună desfășurare a meciului, este interzis accesul în stadion, la meciul de joi seara, cu fulare, șepci sau alte articole vestimentare cu însemnele clubului U Cluj, cu excepția fanilor prezenți în Peluza 1 sector 28 (sectorul dedicat suporterilor echipei oaspete)”, precizează cei de la CFR Cluj.

 Suporter U Cluj agresat la stadionul din Gruia. Scena incredibile cu ultrașii de la CFR care provoacă neîncetat - VIDEO

Se pare că a fost dispozitiv cu declanșator la distanșă și l-au pus sub o dală în stadion. Acesta a fost dezasanat de un pirotehnist. 

Polițiștii municipiului Cluj-Napoca au fost sesizați de către reprezentantul stadionului CFR Cluj, despre faptul că ”în tribune a fost găsit un dispozitiv care pare a fi pirotehnic. Stadionul urma să fie verificat de specialiștii Serviciului pentru Acțiuni Speciale, conform activităților organizate pentru desfășurarea în siguranță a meciului, aceștia deplasându-se la locație, unde s-a constatat că respectivul dispozitiv era o fumigenă de culoare vișinie, care permitea acționarea de la distanță”.

A fost ridicată de specialiștii SAS, iar în continuare sunt efectuate activități pentru identificarea persoanei responsabile de plasarea obiectului în acea zonă, urmând a fi dispuse măsurile legale.

Dispozitivul conținea patru fumigene de culoare vișinie. 

Comentarii Facebook