Adio "Ion Moina"? Numele stadionului municipal din Cluj-Napoca ar putea fi vandut firmei care plateste cei mai multi bani


Presedintele Consiliului Judetean Cluj, Alin Tise, a declarat ca va scoate la licitatie numele stadionului municipal, daca vor fi firme care doresc sa il cumpere.

"Mi-ar face placere sa poarte numele unui brand local. Imaginati-va daca vom gazdui aici o competitie mare ce expunere va avea acel investitor. Banii pe care ii vom obtine ii vom folosi tot pentru sustinerea sportului si a tinerilor, deci vom avea numai de castigat", a spus Alin Tise.

Presedintele Consiliului Judetean Cluj a declarat ca va trebui formata o comisie care sa evalueze ofertele depuse de investitorii locali, dar si nationali sau internationali, care vor dori sa isi puna numele pe viitoarea arena de 32.000 de locuri a orasului.

Tise sustine ca asa ceva se practica si in alte tari si ca vanzarea numelui stadionului va reprezenta o sursa de venit si de promovare. "Noi ne dorim ca aceasta arena sportiva care prinde contur sa poata fi exploatata la maxim prin a externaliza numelui. Daca invesitorii vor dori sa poarte numele societatii suntem dispusi sa scoatem numele la vanzare", a mai spus presedintele Consiliului Judetean.

Alin Tise a mai spus ca lucrarile la viitoarea arena municipala merg bine si ca stadionul ar putea fi terminat inainte de vara anului viitor.

Comentarii Facebook