Adrian Mutu, evaluat de Fiorentina la 10 milioane de euro


Mutu asteapta cu bagajele facute decizia Tribunalului Antidoping din Italia. Desi a scapat de acuzatia de recidivist, il asteapta o pedeapsa de un an pentru cazul de dopaj cu sibutramina.

Cel putin aceasta este sanctiunea propusa de Procuratura Antidoping a Comitetului Olimpic din Italia. Avocatii jucatorului, dar si fratii Becali spera sa obtina reducerea la jumatate a pedepsei, caz in care Mutu ar fi din nou bun de joc la vara. Daca va fi suspendat pe mai mult de sase luni va pleca de la Fiorentina, a declarat Ioan Becali pentru cotidianul "La Republica".

Scenariul cel mai negru pentru Mutu ar fi sa se repete istoria din 2004 si Fiorentina sa ii ceara daune in cazul in care va fi suspendat pentru un an. Cazul de dopaj al lui Mutu va fi judecat in a doua saptamâna a lunii aprilie.

Atacantul roman a fost depistat pozitiv in urma unor teste antidoping in luna februarie. El a luat pastile de slabit ce consit Sibutramina, o substanta interzisa, dar care nu era trecuta in prospectul medicamentului folosit de Adrian Mutu.

Comentarii Facebook