Adi Mutu și Horia Tecău își vor disputa meciurile omagiale de retragere la CLUJ. După mai multe amânări, se anunță un eveniment grandios


Fostul internațional al României, Adrian Mutu, va juca meciul simbolic de adio, anul acesta, pe Cluj Arena, în cadrul Sports Festival 2022. În cadrul festivalului se va disputa și meciul ce marchează retragerea din cariera sportivă a vicecampionului olimpic și dublu câștigător de Grand Slam la dublu, Horia Tecău.

Golgheterul all-time al României, alături de Gheorghe Hagi, și unul dintre cei mai buni fotbaliști din istoria Naționalei României, Adrian Mutu, se pregătește pentru meciul oficial de retragere. Evenimentul mult așteptat de fani va avea loc duminică, 12 iunie 2022, în cadrul celei de-a treia ediții a Sports Festival. Adrian Mutu a fost în vizită pe Cluj Arena, locul unde va avea loc meciul dedicat carierei sale fotbalistice, pentru a pregăti, alături de organizatori, ultimele detalii tehnice. Fostul fotbalist a făcut și un antrenament cu 2 juniori din Cluj-Napoca.  

Meciul oficial de retragere este un eveniment pe care îl așteptam demult și mă bucur că după o perioadă grea pentru toată lumea, vom putea în sfârșit să îl organizăm. Va fi un eveniment cu multe surprize și abia aștept să văd tribunele pline. Am alături de mine invitați de marcă, super-fotbaliști ai lumii alături de care am jucat! Ne vedem în 12 iunie, la Sports Festival!”, spune Adrian Mutu.

Meciul de retragere al lui Adrian Mutu a fost programat inițial în iunie 2020, însă a fost amânat din cauza pandemiei. Pe lângă evenimentul dedicat carierei lui Adrian Mutu, în cadrul Sports Festival 2022 va avea loc și meciul de retragere a  fostului tenismen Horia Tecău (vineri, 10 iunie 2022), iar alături de el va fi în teren și Simona Halep. 

Organizatorii precizează că bilete pentru cele două meciuri demonstrative din iunie vor fi puse în vânzare începând cu data de 5 aprilie 2022 pe sportsfestival.com și pe entertix.ro. Persoanele care au bilete achiziționate în 2020 vor putea, până în data de 5 aprilie, să își descarce biletele în noul format, cu noile coordonate.

Comentarii Facebook