„U”, cu speranțe mari de promovare. Romario Pires: „Se dorește promovarea de foarte mult timp. Toată lumea știe că locul Clujului e în prima ligă”


FC Universitatea Cluj reia seria jocurilor din play-off, după o pauză de două săptămâni, cu o nouă deplasare, de această dată pe terenul celor de la Unirea Slobozia. Preparatorul fizic al Universității, Robert Panduru și căpitanul Romario Pires au prefațat duelul de duminică în cadrul unei conferințe de presă. 

Antrenorul „Universității” Cluj nu a fost prezent în cadrul acestui eveniment, anunțând jurnaliștii încă de la conferința trecută că i se pare firesc „să mai iasă și alții în față”, căci rezultatele echipei nu sunt doar meritul lui.

Venim după un joc de la Ploiești pe care ne-am fi dorit să îl câștigăm. Eu cred că a fost un meci frumos. Cred că ar trebui să dea de gândit la multă lume ce înseamnă ”U” Cluj, ce înseamnă Petrolul Ploiești, să joci pe un stadion frumos cu atâția spectatori. După aspectul jocului, cred că este rezonabil (n.n. egalul de pe Ilie Oană). Cred că am fost puțin mai temători noi, așa e când intri acolo și vezi 10.000, 12.000 de spectatori. Ei clar s-au pregătit pentru un anumt joc pentru a câștiga un punct. Noi ne-am pregătit să câștigăm, dar asta este. Au fost două echipe bune. Am spus de la început că Petrolul este o echipă foarte bună. Rămân aceeași echipă bună, dar  repet, aștept să vină pe Cluj Arena”, a declarat Robert Panduru, notează fcucluj.ro.

Referitor la meciul de duminică, întâlnim un adversar puternic, un adversar care își merită locul pe care îl au și merită să fie în play-off, cu un antrenor foarte bun, cu niște jucători destul de interesanți. Cred că vom avea un joc destul de greu. Să nu uităm că au pierdut doar cu Hermannstadt și Petrolul pe teren propriu. Este o echipă foarte puternică, dar mergem să câștigăm, să luăm cele trei puncte și să ne continuăm parcursul spre Liga 1. Nu trebuie să ne încurce nimic, suntem focusați pe acest meci”, a subliniat Panduru.

Căpitanul Universității, Romario Pires a prefațat cursa pentru primele locuri: „Avem încredere în ceea ce avem în vestiar. Dacă batem toate meciurile până la sfârșit nu vom depinde de nimeni. Nu trebuie să ne gândim la alții. Da, e important să ne uităm la meciuri, să analizăm, să vedem cum joacă alții, dar nu să vrem un rezultat sau altul (n.n în celelalte partide).

Întrebat despre cum se simte la „U”, Romario a precizat: „Am venit la o echipă mare. Altfel nu cred că acceptam această provocare de a veni la Liga 2, dacă nu era într-o asemenea echipă. Se dorește promovarea de foarte mult timp. Toată lumea știe că locul Clujului e în prima ligă. Au încercat, nu au reșit alții, iar acum sunt sigur că vom face acest lucru”. 

Comentarii Facebook