Abonamentele la meciurile U Mobitelco vor costa intre 150 si 300 de lei! Vezi AICI de cand se pun in vanzare!

 

Abonamentele la meciurile U Mobitelco vor fi puse in vanzare din 23 august si vor costa 300 de lei in partea de jos a tribunelor si 150 de lei in partea de sus.

"Abonamentele pentru sezonul 2010-2011 vor acoperi toate cele trei competitii in care va fi angrenata echipa noastra: Divizia A, Cupa Romaniei si Liga Europei Centrale. Acestea se vor vinde in perioada 23 august-30 septembrie", anunta reprezentantii clubului.

Abonatii vechi vor avea prioritate la achizionarea abonamentelor pentru sezonul 2010-2011 si vor beneficia de o reducere de 20%. "Vechii abonati la meciurile echipei noastre, vor plati - doar in perioada 23-27 august - 250 de lei, pentru loc in partea de jos a tribunelor sau 125 de lei, pentru loc in partea de sus a tribunelor", mai spus oficialii clubului.

Cei care au abonamente vechi si nu se pot prezenta personal la ghiseele de la Sala Sporturilor isi pot rezerva prin email locul dorit pentru urmatorul campionat.

Rezervarile pot fi facute AICI, dar plata trebuie facute pana in 30 august.

Restul suporterilor isi pot cumpara abonamente dupa aceasta data. Se va face o reducere de 10% din pret in perioada 30 august - 3 septembrie, "adica vor plati 270 de lei, pentru un loc in partea de jos a tribunelor si 135 de lei, pentru un loc in partea de sus a tribunelor".

U Mobitelco va debuta in noul sezon in 23 septembrie, in deplasare, cu BC Mures, in primul tur al Cupei Romaniei. Primul meci acasa va fi in 26 septembrie, returul cu formatia mureseana.

Comentarii Facebook