Scandal pe numele U Cluj! Florian Walter, acuzat ca incearca sa "fure" marca "U", detinuta de primaria Cluj-Napoca


Finantatorul echipei U Cluj, Florian Walter, acuzat ca incearca sa "fure" marca "U", inregistrata la OSIM de primaria Cluj-Napoca. Sorin Apostu a declarat ca "U este si va ramane o marca a clujenilor. Primaria este gardianul acesteia".
 
Primaria municipiului Cluj-Napoca a primit o sesizare de la OSIM prin care afla ca "exista o solicitare de rezervare a unei marci care contine elemente similare celei detinute de Consiliul local Cluj-Napoca", sustine reprezentantii administratiei locale.

Cererea primita de OSIM a fost inaintata de Fotbal Club Universitatea Cluj SA, iar potrivit reglementarilor in vigoare pana in 8 septembrie 2010 primaria Cluj-Napoca putea face un memoriu prin care sa se opuna acestei solicitari.  

"Noi detinem marca inregistrata Universitatea Cluj U 1919 cu nr. 089906/10.07.2006. Mai mult detinem marca pentru serviciile clasa 35: publicitate, gestiunea afacerilor comerciale administratie comerciala, lucrari de birou  si Clasa 41 - Educatie; instruire; divertisment; activitati sportive si culturale; organizarea de competitii sportive", a declarat primarul Sorin Apostu.

"U este si va ramane o marca a clujenilor, Primaria este gardianul acesteia si vom face tot ceea ce trebuie pentru a ne asigura ca lucrurile raman asa! Nu am fost instiintati si nu inteleg un astfel de demers din partea Fotbal Club Universitatea Cluj SA", a mai spus primarul.

In 18 augus, administratia locala a trimis documentatia solicitata de OSIM pentru a anula solicitarea facuta de FC Universitatea Cluj SA pentru inregistrarea noii marci.

Comentarii Facebook