"Cupa U 75" la handbal s-a terminat cu scandal. Stiinta Bacau a parasit terenul in timpul finalei cu U Transilvania


Turneul "Cupa U 75", organizat pentru a sarbatori 75 de ani de handbal la Cluj, s-a terminat cu scandal, inainte de fluierul final. Jucatorii de la Stiinta Bacau au parasit terenul in meciul cu U transilvania, acuzand arbitrajul.

Spiritele s-au incins in minutul 52, la scorul 24-24, iar jucatorii din Bacau s-au retras la vestiar si au plecat direct spre autocar.

"Ii felicit pe cei de la Universitatea pentru cei 75 de ani pe care ii sarbatoresc, dar nu trebuiau sa recurga la orice mijloace sa castige acest turneu. Daca asa trebuia sa fie, ca "U" sa termine pe primul loc, puteam vorbi inainte si faceam in asa fel sa fie bine. Au fost prea multe duritati in timpul jocului, in plus arbitrii au inceput sa fluiere tot impotriva noastra, la un moment dat nu am mai rezistat psihic. Am preferat sa evitam vreo accidentare sau vreun incident si am ales sa oprim jocul", a declarat antrenorul stiintei, Gabriel Armanu.

Mihai Tritean, managerul Universitatii, a declarat ca echipa din Bacau s-a invatat ca nu respecte regulamentul si ca jucatorii i-au injurat pe arbtri.

"O echipa needucata, jucatorii au injurat arbitrii pe toata perioada meciului si au fost sanctionati conform regulamentului. Din pacate pentru sport, la Bacau acest comportament este incurajat de banca tehnica si de conducere", a mai spus Tritean.

"De ce n-au iesit cand erau la conducere? Echipelor care au terminat in fata noastra in sezonul trecut le este greu sa accepte ca pot fi invinse de noi. Este totus iun lucru pozitiv, inseamna ca trebuie sa fim luati in seama. Eu nu o sa scot niciodata echipa de pe teren si nici nu o sa-mi las jucatorii sa apostrofeze arbitrii", a declarat Constantin Stefan, antrenorul lui "U" Transilvania.

Primul loc in turneu a fost ocupat de U Transilvania, locul secund a fost adjudecat de Stiinta Bacau, Bucovina Suceava pe trei, iar Politehnica Timisoara pe ultimul loc.

 

Foto: prosport.ro

Comentarii Facebook