"Cluj Arena" nu va putea gazdui meciuri in Liga Campionilor! Numai "Nationalul" are statut de "League Stadium"


"Cluj Arena" nu va putea gazdui meciuri in Liga Campionilor, a declarat presedintele Federatiei Romane de Fotbal, Mircea Sandu.

Oficialul FRF a spus ca numai stadionul National, care este acum in constructie, a fost avizat de UEFA pentru a gazdui meciuri din Champions League din 2013.

"UEFA a dat un termen, 2012 sau 2013, pana la care in Liga Campionilor sa se poata juca numai pe League Stadium, cum este acesta. Noi in tara nu avem altul. S-a dat o  derogare la Cluj, ceva-ceva la Piatra-Neamt, ceva-ceva la Steaua. Este clar ca, daca vom mai avea echipe din 2013 in Liga Campionilor, probabil vor veni sa joace aici. Veti vedea ca Steaua, care are un stadion de 25.000 de locuri, in momentul in care joaca cu marile puteri, Real Madrid, Barcelona sau Chelsea, Liverpool, Arsenal sau Milan, Juventus, Inter, acest stadion se va umple", a mai spus Sandu.

Stadionul National va avea 55 de mii de locuri si lucrarea costa 79 de milioane de euro, iar "Cluj Arena" va putea gazdui 30.500 de spectatori, iar bugetul total este de 30 de milioane de euro.

Comentarii Facebook