Zumbatron caritabil la Cluj. S-au adunat donații pentru copiii dependenți de dializă - FOTO

 

Peste 200 de iubitori de Zumba au creat o atmosferă incendiară la evenimentul caritabil dedicat copiilor dependenți de dializă. S-au strâns din donații 4.500 de lei.

 

Asociația pentru Solidaritate și Empatie ”Delia Grădinaru” și NTT DATA România au organizat în data de 12 decembrie un eveniment caritabil foarte apreciat de clujeni în sala International Ballroom din cadrul Transylvania College. 

 

Scopul  principal al maratonului de dans sportiv a fost strângerea de fonduri pentru copiii și tinerii care suferă de boli cronice de rinichi. 

 

13 instructori de Zumba din Cluj s-au implicat cu entuziasm în susținerea celei de-a șaptea ediții a zumbatonului Caritabil ”Luptăm pentru Viață” organizat de două ori pe an pentru sprijinirea copiilor care suferă de boală cronică de rinichi. 

 

 

Timp de două ore, instructorii: Ramona Cocuț, Laura Dudaș, Andreea Hariton, Brândușa Istrate, Anca Dan, Ioana Naica, Alina Mihon, Camila Martian, Mara Suciu, Inga Grate, Simina Stupar, Motioc Loredana și Zita Acs au animat asistența în ritmuri de Zumba, împreună cu un grup de copii minunați iubitori ai acestui dans sportiv.

 

La eveniment au participat și un grup de copii și tineri cu insuficiență renală îngrijiți de Asociația ”Delia Grădinaru” care au îmbrăcat tricouri pe care au fost imprimate mesaje  puternice pentru  promovarea transplantului de organe: Spune DA, pentru Viață! Spune DA, pentru donarea de organe!

 

 

S-au strâns 4.500 de lei la acest eveniment din vânzarea de bilete și donațiile unor oameni generoși, bani care vor fi folosiți pentru organizarea taberei  ”Lumina de Acasă” In Memoriam Andreea Danci.

 

Peste 60 de copii și tineri cu insuficiență renală cronică proveniți din 12 centre de dializă din țară se vor putea bucura de câteva zile de recreere și datorită efortului colegilor mei, instructori Zumba și a sutelor de oameni plini de etuziasm care și-au adus copiii la acest eveniment pentru a umple sala de energie bună și compasiune pentru cei aflați în suferință.  Am plâns de bucurie când am văzut sala plină de iubitori de Zumba”, a declarat Ramona Cocuț, instructor Zumba.

 

Le mulțumesc tuturor celor care au creat o seară magică la International Ballroom. Îi sunt recunoscător Simonei Baciu pentru că ne este an de an o gazdă bună pentru acest eveniment special. Apreciez la superlativ sprijinul companiei NTT DATA România pentru toate evenimentele caritabile organizate până acum în beneficiul unor suferinzi a căror viață depinde de un aparat. Nu în ultimul rând, în numele celor peste 100 de suferinzi de boală cronică de rinichi pe care îi sprijin prin Asociația Delia Grădinaru transmit un gând de recunoștință minunatei comunități Zumba din Cluj, care se adună an de an ca o familie în jurul celor care au nevoie de solidaritate și empatie”, a declarat Emanuel Ungureanu, președintele Asociației pentru Solidaritate și Empatie ”Delia Grădinaru”.

 

Mishu și Ștefan de la Uzina de Dume, Radio Impuls și actorul Bogdan Rădulescu au fost amfitrionii evenimentului.

 

Zumbathonul caritabil a fost sponsorizat  de NTT Data Global IT Innovator, M&M Show, Luciana Vulea Photo Artist, Plesa Paul Photography, Clinica Stomatologică Q Smile, Univers T, Fresenius Medical Care, Fit Life, Panemar și Eximtur.

 

Tabăra pentru cei 60 de copii cu insuficiență renală cronică se va desfășura în intervalul 28 decembrie 2016 – 4 ianuarie 2017 și va avea loc la Hotel Univers T din Cluj-Napoca, iar bugetul total, potrivit organizatorilor, este de 35.000 de lei.

Comentarii Facebook