Zi de foc pentru pompierii clujeni. O altă casă a fost cuprinsă de flăcări din cauza coșului de fum izolat necorespunzător


Pompierii din cadrul Detașamentului Turda au intervenit pentru a stinge un incendiu care a afectat o casă din localitatea Surduc, comuna Iara. Apelul de urgență a venit în jurul orei 11:45, iar la fața locului s-a deplasat un echipaj de la Garda de Intervenție Băișoara. 

Incendiul s-a manifestat la tavan, pe o suprafață de aproximativ 10 mp, precum și la un perete interior. Din fericire, intervenția promptă a pompierilor a făcut ca incendiul să nu se extindă și la restul imobilului. Nu au existat persoane care să solicite îngrijiri medicale. 

Cel mai probabil, incendiul a pornit de la coșul de fum izolat necorespunzător față de materialele combustibile. La misiune a luat parte o autospecială, care a revenit în urmă cu puține momente la bază, anunță ISU Cluj.

Amintim că astăzi un alt incendiu a avut loc în comuna Mihai Viteazu. Pompierii din cadrul Detașamentului Turda au intervenit noaptea trecută pentru a stinge un incendiu care s-a manifestat la o casă din localitatea Cheia, comuna Mihai Viteazu. 

Comentarii Facebook