Luni 30 Ianuarie

Zeci de clujeni au ajuns la spital, după ce au fost intoxicați la o nuntă VIDEOPeste 30 de persoane au ajuns la Spitalul Municipal din Dej, duminică seara, după ce au participt la o nuntă în localitatea Chiuiești.

Din primele informatii, la scurt timp dupa ora 17:30, cand nunta a luat sfarsit, primelor persoane a inceput sa li se faca rau si sa ascuze stari de greata. In urma unui apel la 112, la Chiuiesti s-a deplasat o ambulanta pentru a transporta trei persoane la spital, iar dupa aceea, rand pe rand, numarul nuntasilor care s-au deplasat la spital a crescut, scrie dejeanul.ro.

În jur de 500 de persoane au participat la nunta respectivă, a fiicei primarului din localitate, iar o echipă de la DSP s-a deplasat la fața locului pentru a afla care este motivul intoxicației.

O femeie însărcinată și doi copii au rămas internați la spital, starea lor fiind mai gravă, iar în total 32 de persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale.

O parte dintre cei afectați sunt de părere că mâncarea a fost cauza problemelor, în timp ce alții dau vina pe prăjituri.


Comentarii Facebook