Hoți prinși în trafic la Cluj, după ce au furat materiale de construcții. Și-au făcut și ”curaj” cu câteva pahare înainte să dea lovitura



Doi hoți au fost depistați în trafic de polițiltii clujeni, în timp ce transportau materiale de construcții care ar fi fost sustrase de pe un șantier din Cluj-Napoca. Șoferul autoturismului se afla și sub influența alcoolului.

”La data de 26 septembrie a.c., în jurul orei 20:40, polițiștii din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca - Secţia 2 Poliţie au oprit un autovehicul, pentru control, pe strada Cernei”, informează IPJ Cluj.

În urma controlului, în autoturism au fost găsite mai multe baxuri de polistiren a căror proveniență nu putut fi justificată de către șofer, ori de către pasagerul care îl însoțea.

De asemenea, polițiștii l-au verificat pe șofer cu aparatul etilotest, deoarece acesta emana halenă alcoolică, stabilind că acesta consumase băuturi alcoolice.

Oamenii legii au stabilit că bunurile din autoturism ar fi fost sustrase de către cei doi de pe un șantier situat pe strada Dâmboviței, din Cluj-Napoca.

Astfel, cei doi, de 60 și 28 de ani, din Cluj-Napoca, au fost reținuți pentru 24 de ore sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului, fapte prevăzute de Codul penal.

Totodată, la data de 27 septembrie, în baza mandatului de percheziție, polițiști de investigații criminale, criminaliști, însoțiti de luptători S.A.S, au verificat domiciliul conducătorului auto, unde au fost identificate baxuri de polistiren, cadre de schele metalice şi alte materiale de construcţii, susceptibile a proveni din furturi.

Comentarii Facebook