Sambata 28 Noiembrie

Zeci de amenzi la Cluj, într-o singură zi, pentru nerespectarea măsurilor de protecție împotriva COVID-19


Polițiștii clujeni au desfășurat, în cursul ultimei zile, o serie de controale de amploare pentru a verifica respectarea măsurilor de prevenire a răspândirii noului coronavirus.

În ultimele 24 de ore, poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj au continuat activităţile pentru punerea în aplicare a prevederilor legislației specifice stării de alertă și verificarea respectării acestora, pentru împiedicarea răspândirii SARS-CoV-2”, informează IPJ Cluj.

Acţiunile s-au desfăşurat în sistem integrat, împreună cu jandarmi, poliţişti locali reprezentanţi ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă şi a Direcţiei  Sanitar-Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor, sub autoritatea Instituţiei Prefectului Cluj. 

Astfel, peste 560 de forţe au acţionat pe raza întregului judeţ, fiind legitimate peste 1.300 de persoane şi verificaţi 184 de operatori economici. 

Totodată, au fost controlate 211 mijloace de transport în comun.

Ca urmare a neregulilor constate privind respectarea prevederilor legale pe perioada stării de alertă, au fost aplicate 60 de sancţiuni contravenţionale conform Legii 55/2020, în valoare de 10.500 de lei.


.

Comentarii Facebook